Een haast onmisbare luxe in elk huishouden: de vaatwasser. En oh, wat worden we chagrijnig als hij het niet (goed) doet. Niet doen! PRB reparatie zorgt ervoor dat eventuele problemen snel en professioneel verholpen worden. 
 
 
 
 
Wij werken met moderne apparatuur en kunnen op locatie middels een app direct opzoeken wat de kosten bedragen van de onderdelen die vervangen moeten worden. Zo heeft u direct duidelijkheid, en kunnen wij snel het onderdeel bestellen mocht deze niet voorradig zijn.

Tarieven reparatie & onderhoud vaatwasser

  • Geen voorrijkosten
  • U betaald een standaard vast bedrag voor de service. Dit is exclusief onderdelen die pas na overleg gemonteerd zullen worden.
  • Vooraf nemen we eerst gratis contact op om te kijken wat het mogelijke probleem kan zijn. Dit kan middels WhatsApp of telefonisch. Als het niet gerepareerd hoeft te worden is dat in uw voordeel.
Vast reparatie tarief €85,00
Onderzoekskosten: vervallen bij reparatie €45,00
Onderdelen Offerte
Onderhoudsbeurt* €65,00

*Inclusief reinigingsmiddel en het reinigen van 
het filter. De machine word volledig nagekeken op (potentiële) defecten. U ontvangt 6 maanden garantie. Is uw machine binnen 
6 maanden defect? Dan ontvangt u bij ons €50,- korting op een nieuwe machine.

Afwasmachine Reparatie Enschede - Siemens Vaatwasser Reparatie Enschede - Vaatwasser Reparatie Enschede - Wat Kost Vaatwasser Reparatie - Vaatwasser Monteur - Afwasmachine AEG Reparatie - Vaatwasser AEG Reparatie