Retourneren

Wilt u een product retour sturen?

Klik hier om uw retour aan te melden, mocht dat niet lukken vul dan onderstaand formulier in en ontvang instructies voor het retour zenden via de mail.

 

Hoe kan ik iets retour sturen?

Dat kan door op deze link te klikken. Mocht dit niet werken kun je gebruik maken van bovenstaand formulier. Voor het retour sturen van een product vragen wij een vergoeding van € 2,99.

 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 30 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het bedrag van de geretourneerde artikelen gecrediteerd. De verzendkosten die reeds door u zijn betaald worden niet gecrediteerd, ook omdat er kosten voor ons bijkomen voor het retour zenden. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.