Wie zijn wij?

PRB Reparatie is opgericht in 2009. Al meer dan 10 jaar helpen wij mensen in Enschede en omgeving met de reparatie en onderhoud aan hun huishoudelijke apparaten. Wij zijn het bedrijf waarvan je blij bent als we geweest zijn, maar niet te vaak langs moeten komen.

Waar wij ons in onderscheiden van andere reparatiebedrijven is dat we echt streven naar het blij maken van onze klanten. Dat doen we bijvoorbeeld door gratis samen met u door te nemen wat het mogelijke probleem kan zijn van het defect van uw apparaat. Dit doen we dan telefonisch of via WhatsApp. Dit voorkomt dat we wellicht voor een klein defect langskomen en dat scheelt voor uw portemonnee.  

Dat betekend bij PRB Reparatie hoge en vooral eerlijke service voor een goede prijs. Daarnaast geven we ook nog 3 maanden garantie op de reparatie die is uitgevoerd.

 

Ook voor nieuwe machines ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen veel merken inkopen tegen scherpe prijzen net als de grotere winkels en webshops. Daarnaast bieden wij ook een voordelige installatie service met eventuele uitleg over de nieuwe machine. De oude machine wordt dan ook gratis door ons afgevoerd.

Neem contact met ons op via e-mail of telefonisch via 06 10 34 24 03.

Paul Lookamp

Eigenaar Paul Lookamp