Een defecte wasmachine komt ALTIJD op het verkeerde moment. Of je nu alleen bent of een groot gezin hebt, die wasmachine moet het gewoon doen. PRB reparatie begrijpt dat en is dan ook volledig ingericht om u snel, goed en professioneel weer aan het wassen te krijgen. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om de klacht snel op te sporen en te verhelpen. 
 
 
 
Wij werken met moderne apparatuur en kunnen op locatie middels een app direct opzoeken wat de kosten bedragen van de onderdelen die vervangen moeten worden. Zo heeft u direct duidelijkheid, en kunnen wij snel het onderdeel bestellen mocht deze niet voorradig zijn.

Tarieven reparatie & onderhoud wasmachine

  • Geen voorrijkosten
  • U betaald een standaard vast bedrag voor de service. Dit is exclusief onderdelen die pas na overleg gemonteerd zullen worden.
  • Vooraf nemen we eerst gratis contact op om te kijken wat het mogelijke probleem kan zijn. Dit kan middels WhatsApp of telefonisch. Als het niet gerepareerd hoeft te worden is dat in uw voordeel.
Vast reparatie tarief €75,00
Onderzoekskosten: vervallen bij reparatie €45,00
Onderdelen Offerte
Onderhoudsbeurt* €65,00

*Inclusief reinigingsmiddel en het reinigen van
het filter. De machine word volledig nagekeken op (potentiële) defecten. U ontvangt 6 maanden garantie. Is uw machine binnen
6 maanden defect? Dan ontvangt u bij ons €50,- korting op een nieuwe machine.