Heerlijk die lekker ruikende, zachte handdoeken uit uw droger! Dan begint de dag net even iets lekkerder. Heel vervelend dus als deze het niet meer (goed) doet. PRB reparatie kent uw droger door & door en is in staat snel en adequaat het probleem vast te stellen. Uiteraard hebben wij de tools in huis om de machine vervolgens snel te repareren en eventuele onderdelen te vervangen. Wist u dat wij beschikken over leveranciers die niet alleen originele onderdelen leveren maar ook (goedkopere) alternatieve onderdelen!? Vraag onze monteur om een eerlijk advies, en maak de juiste keuze.
 
 
Wij werken met moderne apparatuur en kunnen op locatie middels een app direct opzoeken wat de kosten bedragen van de onderdelen die vervangen moeten worden. Zo heeft u direct duidelijkheid, en kunnen wij snel het onderdeel bestellen mocht deze niet voorradig zijn.

Tarieven reparatie & onderhoud wasdroger

Vast reparatie tarief €65,00
Toeslag voor in- en uitbouwen van inbouwapparaten €30,00
Onderzoekskosten: vervallen bij reparatie €40,00
Onderdelen Offerte
Onderhoudsbeurt* €50,00
Onderhoudsbeurt voor inbouwapparaten €75,00

*Inclusief stofvrij maken van trommel en filter. De machine word volledig nagekeken op (potentiële) defecten. U ontvangt 6 maanden garantie. Is uw machine binnen 6 maanden defect? Dan ontvangt u bij ons €50,- korting op een nieuwe machine.