Wie zijn wij?

PRB reparatie bestaat sinds 2009. Eigenaar en hoofdmonteur Paul Lookamp heeft echter al veel langer ervaring in deze branche. Ruim 12 jaar is hij werkzaam geweest als bedrijfsleider bij Het Onderdelenhuis, ook wel bekend als Plentyparts. Deze functie heeft hij zowel in de winkel in Oldenzaal als Enschede bekleed. Tijdens zijn werkzaamheden in de winkel was hij 's avonds vaak bij klanten te vinden om te helpen bij reparaties. Hij bemerkte dat hij dit werk zo leuk en interessant bleef vinden, dat hij dit full-time wilde gaan doen. De voldoening om "een probleem" op te lossen, waardoor u als klant uw huishoudelijke apparaat weer kunt gebruiken, is voor hem dé ultieme motivatie.

Heeft u een wasmachine, vaatwasser, droger of bijvoorbeeld stofzuiger die het niet meer (goed) doet? En wilt u graag dat een professional dit probleem oplost? Neem dan contact op met PRB Reparatie. Wij werken snel, professioneel en zadelen u niet op met onnodige kosten door ons eerlijke advies. Tenslotte ontvangt u op elke reparatie van ons 3 maanden garantie. 

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom biedt PRB reparatie ook onderhoudsbeurten aan voor uw wasmachine, droger en/of vaatwasser. Naast een grondige reiniging word uw machine volledig nagelopen op (potentiële) defecten. Is uw machine binnen 6 maanden na een onderhoudsbeurt alsnog defect? Dan ontvangt u € 50,- korting bij aanschaf van een nieuwe machine bij PRB reparatie.

Neem contact met ons op via e-mail of telefonisch via 06 10 34 24 03.