Wie zijn wij?

PRB reparatie bestaat sinds 2009. Eigenaar en hoofdmonteur Paul Lookamp heeft echter al veel langer ervaring in deze branche. Ruim 12 jaar is hij werkzaam geweest als bedrijfsleider bij Het Onderdelenhuis, ook wel bekend als Plentyparts. Deze functie heeft hij zowel in de winkel in Oldenzaal als Enschede bekleed. Tijdens zijn werkzaamheden in de winkel was hij 's avonds vaak bij klanten te vinden om te helpen bij reparaties. Hij bemerkte dat hij dit werk zo leuk en interessant bleef vinden, dat hij dit full-time wilde gaan doen. De voldoening om "een probleem" op te lossen, waardoor u als klant uw huishoudelijke apparaat weer kunt gebruiken, is voor hem dé ultieme motivatie.

Heeft u een wasmachine, vaatwasser, droger of bijvoorbeeld stofzuiger die het niet meer (goed) doet? En wilt u graag dat een professional dit probleem oplost? Neem dan contact op met PRB Reparatie. Wij werken snel, professioneel en zadelen u niet op met onnodige kosten door ons eerlijke advies. Tenslotte ontvangt u op elke reparatie van ons 3 maanden garantie. 

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom biedt PRB reparatie ook onderhoudsbeurten aan voor uw wasmachine, droger en/of vaatwasser. Naast een grondige reiniging word uw machine volledig nagelopen op (potentiële) defecten. Is uw machine binnen 6 maanden na een onderhoudsbeurt alsnog defect? Dan ontvangt u € 50,- korting bij aanschaf van een nieuwe machine bij PRB reparatie.

Neem contact met ons op via e-mail of telefonisch via 06 10 34 24 03.

Reviews van Google

Zeer professioneel, denkt ontzettend goed mee en lost het probleem snel op voor een goeie prijs. Zeker aan te raden.

- DjNiekey

★★★★★

Vakman, met een betaalbaar tarief. Volgende zeker weer!

- R.F.

★★★★★

Heel erg meedenkend en snelle reactie!

- Eline van Hengel

★★★★★

super geholpen met de reparatie van mijn vaatwasser. snelle service en zeer aardige monteur. Aanvoerslang was los geschoten deze is weer bevestigt. kleine prijs voor betaald. zeer tevreden!

- karwin leutscher

★★★★★

Wat een top service! Een mooie 2e handse vaatwasser en een nieuwe oven laten plaatsen! Grote klus omdat het e.e.a. aangepast moest worden, maar dat kan allemaal. Het werkt allemaal perfect. Wij zijn tevreden klanten!

- Marc en Dominique Brunsman

★★★★★

Terwijl een andere reparateur onze wasmachine vanmorgen al had afgeschreven toch maar voor een "second opinion" gegaan en PRB Reparatie had de wasmachine binnen een half uur weer aan de praat. Top service! Echte vakkennis! Wij weten voortaan wie we moeten bellen.

- blokkie games

★★★★★

Professionele reparatie van mijn oude Miele condens droger met eerlijke feedback. Zoals het hoort.

- Doris S

★★★★★

Binnen notime is onze wasmachine weer gemaakt. We hadden zelf al anderhalve dag geprobeerd en het was door de monteur met 10 minuten gemaakt

- Frederike Nijenhuis

★★★★★

Prima ervaring mee gehad met reparatie vaatwasser. Deskundig, correct en klantvriendelijk. Garantie van 3 maand op de reparatie, dat vind ik netjes. En belangrijkste: heeft als doel het apparaat te repareren en niet om een nieuwe aan te smeren. Kortom, aanrader!

- Martin Brouwer

★★★★★

Uiterst vriendelijk en behulpzaam, snel ter plaatse en voor een prijs waar de officiële Bosch dealer nog niet eens voor komt voorrijden.

- Arjen R.

★★★★★

Goede service, vriendelijk en komt afspraken na

- Martijn Sanders

★★★★★